De beste tattoo shop van Veenendaal en omstreken

tattoo shop Veenendaal

tattoo shop VeenendaalIk ben ongelofelijk tevreden over deze tattoo shop in Veenendaal en daarom wil ik jou er graag over vertellen. Toen mijn opa dood ging, wist ik meteen dat ik iets voor hem wilde laten zetten. Natuurlijk is het ook iets voor mezelf, maar het is ook om hem te eren en herinneren. Hij wilde zelf namelijk heel erg lang een klein roosje op zijn arm, maar heeft die stap nooit gezet. Toen hij ziek werd, kreeg hij hier niet meer de kans toe, want dat mocht niet van de artsen. Mijn oma vond het een ongelofelijk goed idee en wist zeker dat het erg mooi kon worden.

Een hele fijne ervaring

Het ontwerp heb ik niet laten maken door deze tattoo shop in Veenendaal, maar heb ikzelf meegenomen. Het is een weergave van zijn sterrenbeeld en is dus erg minimalistisch. Toen ik eenmaal binnen was, werd ik toch best wel zenuwachtig. Het is toch iets wat jij voor eeuwig op jouw lichaam laat zetten en er is altijd een kans dat zoiets mis gaat. Gelukkig waren deze mensen ongelofelijk professioneel en werd ik al snel op mijn gemak gesteld. Mocht jij op zoek zijn naar inspiratie of gewoon nieuwsgierig zijn, neem dan zeker een kijkje op hun website!

Meer verhalen