De tofste snowboard events ter wereld

mooie-snowboard

Een snowboard kopen kan tegenwoordig echt op enorm veel plekken, zowel online als in de winkel. Daarbij komt dat snowboarden steeds meer een sport is geworden die door allerlei mensen van jong en oud wereldwijd wordt geaccepteerd. Daarom komen er ook steeds meer toffe events op het gebied van snowboarden. Ik, als grote liefhebber van de sport, vind dat in ieder geval een hele toffe ontwikkeling. Snowboard events zijn tegenwoordig echt overal. Zowel in de verschillenden hallen die Nederland rijk is zijn om de haverklap events, maar ook in de bekende landen met bergen en skipistes. En dat was vroeger wel anders. Vroeger zag je dat alleen op tv.

De X-games: mijn introductie naar snowboarden

De eerste keer dat ik in contact kwam met de prachtige sport van het snowboarden, was ik direct verkocht. De dag erna ging ik direct een snowboard met bijbehorende bindingen en snowboard schoenen kopen. Ik ben nog steeds verkocht. In die tijd kende niemand het freestyle snowboarden eigenlijk nog echt. Dus om het op tv te zien tijdens de X-games, dat was echt een geweldige ervaring voor mij en mijn vrienden. We waren echt direct verkocht. Skaten, snowboarden, skateboarden, noem het allemaal maar op en wij vonden het tof. Het is nog steeds een grote passie voor me natuurlijk.

Stijl op de piste: een goede snowboard bril

Ik zag op de piste een keer iemand met een gouden snowboard bril. Dat soort dingen vind ik altijd fantastisch om te zien. Ik hou van aparte dingen, in het dagelijkse leven en dus ook op de piste. Maar waar ik nog meer van hou met het snowboarden: ‘s ochtends als een van de eerste mensen op de hele piste opstaan en de meest verse sneeuw van de dag pakken. Dat is echt machtig mooi. Dat kan ik je vertellen. Dus als je het nog nooit hebt gedaan, probeer het eens!