Hielspoor kan zeer pijnlijk zijn!

Footlogics

Hielspoor is en blijft onwijs vervelend! Voor enkele weken terug begon ik wat last te krijgen in mijn rechtervoet. Hier gaf ik geen aandacht aan omdat ik dacht dat het wel over zou gaan. Helaas werd de pijn met de dag erger. Een flinke pijnscheut wat er door het lichaam heen gaat als ik erop stond. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Ik wilde graag een oplossing zien te vinden zodat ik van de klachten af kan komen. Al vrij snel werd het duidelijk dat ik last had van hielspoor. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar tips. Dankzij mijn online zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Bij dit bedrijf vind je echt onwijs veel tips en weetjes wat je eraan kunt doen!

X-ray-hielspoorHielspoor laten verdwijnen!

Uiteindelijk zag ik bij dit bedrijf dat je een shockwave therapie kunt ondergaan. Hiermee wordt als het ware door middel van elektrische schokjes de hielspoor weg gehaald. Aangezien ik zo graag van de klachten af wilde, heb ik ervoor gekozen om dit te ondergaan. Een geweldige oplossing en bovendien werkt het onwijs snel! In een mum van tijd was ik namelijk van de klachten af.