Hoe draag je Paul Green pumps

Paul Green dames pumps

Herken je het? Je bent lekker een avondje uit, maar het lukt je niet om te ontspannen door die knellende pumps? Ontzettend vervelend. Daarnaast ook super jammer! Je wilt natuurlijk niet die mooie Paul Green pumps in de kast laten staan. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je de pumps beter kan dragen?

Draag goede kwaliteit pumps

Wanneer je inderdaad Paul Green pumps hebt aangeschaft, ben je al goed op weg. Je moet er namelijk voor zorgen dat je goede kwaliteit schoenen aanhebt. Zeker wanneer je een poosje er op moet staan of zelfs gaat dansen. Daarnaast moet je bij het aanschaffen van de schoenen er voor zorgen dat je de juiste maat hebt. Zijn ze niet te groot of te klein? Dit kan namelijk ook behoorlijk zeer doen als je er voor langere tijd op gaat lopen.

Paul Green dames pumps

Oefenen oefenen oefenen!

Wanneer je de juiste maat hebt en goede kwaliteit schoenen, is het slechts een kwestie van oefenen. Zijn dit je eerste paar pumps? Koop dan niet meteen pumps met hele hoge hakken, maar begin wat kleiner. Trek jouw Paul Green pumps eens thuis aan en ga er eens mee zitten. Wanneer je hier aan gewend bent, kun je beginnen met lopen. Loop steeds grotere einden totdat je er aan gewend bent.