Kijk hier voor kickbox Amsterdam en een personal training Amsterdam

Wilt u al een tijdje beginnen met kickboxen maar weet u niet waar u moet beginnen ? Het bedrijf Bootcamp Tai heeft goede trainingen voor kickbox Amsterdam. De trainingen vinden plaats op 6 verschillende locaties. Er wordt op een conditionele manier getraind en er wordt veel gelet op de conditie. Er wordt dus ook niet gespart. Er wordt met name gelet op de basistechnieken. Het is al een hele klus om dit onder controle te krijgen. De lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat het bedrijf de juiste begeleiding kan geven. De lessen duren 45 minuten. Dit is precies lang genoeg om het conditioneel vol te houden. 

goede trainingen

Dit bedrijf biedt niet alleen kickbox trainingen aan maar ook personal training Amsterdam. Deze trainingen worden 1 op 1 gedaan en duren 60 minuten. De trainer kijkt nauwkeurig mee of de oefeningen wel goed worden uitgevoerd. ok helpt hij u gemotiveerd te houden tijdens de trainingen en buiten de trainingen om. Hierdoor zult u het op langere termijn langer volhouden.Hij houdt de voortgang nauwkeurig in de gaten om er zeker van te zijn dat het gewenste eindresultaat op tijd wordt behaald. Er zijn verschillende programma’s om uit te kiezen. 

Perfecte partner voor resultaat

U weet nu dus dat het mogelijk is om bij dit bedrijf personal training Amsterdam te doen. Het bedrijf biedt ook kickbox Amsterdam aan. De trainers zullen er alles aan doen om u uw doelen te laten behalen. Het is mogelijk om op meerdere locaties de trainingen te volgen. Er kan op aanvraag een voedingsschema worden gemaakt. Deze is gebaseerd op uw dagelijkse behoefte. Voor verdere vragen kunt u terecht op de website. 

Meer verhalen