Ledbuis 120 cm kopen

Verlichting

Een ledbuis van 120 cm kopen kan een behoorlijke besparing op de energierekening realiseren. In de meeste bedrijfshallen wordt er nog gebruik gemaakt van tl-verlichting. Tl-verlichting is relatief gezien een energiezuinige manier om een hal te verlichten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet nog zuiniger kan. Door een ledbuis van 120cm te kopen bespaart men nog meer op het energieverbruik. Dit resulteert in een lagere energierekening en een lagere belasting van het milieu.

Verlichting

Besparingen door het kopen van een ledbuis van 120 cm

Het aanschaffen van een ledbuis van 120 cm resulteert meestal in een besparing van 5-6 euro per jaar. Dit is natuurlijk niet een verschrikkelijk hoog bedrag, maar daarbij moet wel opgemerkt worden dat dit een besparing per tl-buis is. De totale besparing dient vermenigvuldigd te worden met het totaal aantal tl-buizen in het betreffende pand.

Besparing door een langere levensduur

Een ledbuis van 120 cm kopen zorgt er ook voor dat de verlichting minder vaak vervangen hoeft te worden. De ledbuizen van 120cm gaan immers langer mee. Dit zorgt ervoor dat men in de eerste plaats minder vaak hoeft te investeren in nieuwe verlichting. Daarnaast bespaart men ook doordat het vervangen van lampen tijd kost. Omdat de ledbuizen minder vaak vervangen hoeven te worden, worden er kosten bespaard.