Weer een mooi huis dankzij dit dakdekkersbedrijf uit Velp

Dakdekkersbedrijf Velp

Dakdekkersbedrijf VelpEen tijdje terug ben ik in contact gekomen met een dakdekkersbedrijf uit Velp, omdat ik hun hulp op dat moment erg goed kon gebruiken. Wij hadden namelijk al een tijdje problemen met de pannen die bij ons erop lagen. Deze waren al een beetje gebarsten toen wij gingen verhuizen, maar dit werd daarna alleen maar erger. Inmiddels wonen wij er 4 jaar, dus jij kunt je wel voorstellen dat het nu tijd was om hier wat onderhoud aan te laten plegen. Zelf had ik alleen geen idee wie ik hiervoor moest benaderen. Eerst heb ik nog aan de klusjesman zitten denken, maar die had hier ook geen verstand van. Wel had hij een goede tip voor mij. Hij vertelde mij namelijk over een onderneming die hier veel kennis van heeft, genaamd Douma. 

Super mooi geworden

Meteen ben ik een kijkje gaan nemen op de site van dit dakdekkersbedrijf uit Velp. Alles wat ik daar vond sprak mij onwijs aan en ik wist bijna zeker dat zij mij konden helpen hiermee. Voor de zekerheid heb ik toen nog even contact opgenomen om erachter te komen of zij dat echt konden. Inmiddels is alles al helemaal klaar en ziet het er weer uit als nieuw.

Meer verhalen