Zeer goedkope kapper in Venlo

goedkope kapper Venlo

Tegenwoordig kom je niet snel meer een goedkope kapper in Venlo tegen. Vaak kan je aan de etalage al zien dat de prijzen daar ook al duur zijn. Tegenwoordig moet ik een beetje op de kleintjes letten en dus ook bij een bezoek aan een kapsalon. De tip kreeg ik van een goede vriendin dat zij altijd naar de Kapzones kapsalon gaat. Behalve dat het net lijkt dat je al jaren hier over de vloer komt, zo hartelijk wordt je hier ontvangen, zijn de tarieven die zij hier hanteren bijzonder laag.  goedkope kapper Venlo

Geweldig geknipt

Vanaf het moment dat ik mijn haren laat knippen bij de kapper in Venlo, krijg ik alleen maar complimentjes over mijn kapsel. Vaak wordt er aan mij gevraagd welke salon ik ga en geef dan het adres door.  behalve dat de tarieven hier laag zijn, knippen zij alleen maar modellen die ook echt bij de betreffende persoon passen. De laatste trends kennen zij hier wel, maar als zo een coupe niet bij jou past, dan zullen de stylisten jou dit ook zeggen. Zij geven er dan een eigen draai aan, zodat jij ook met een geweldige look de salon weer uit gaat. Zeker een top zaak, met geweldig personeel.

Meer verhalen