Facebook voor sportscholen

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel gebruik gemaakt van social media. Facebook speelt hierbij een belangrijke rol. Via dit programma kun je een ontzettend grote groep bereiken. Veel verschillende leeftijden maken gebruik van dit programma. Dat is ook één van de redenen waarom dit programma een positief effect kan hebben op sportscholen. Via Facebook kun je verschillende content plaatsen. Dit kan doormiddel van foto’s, video’s of gewoon een tekst. De berichten kunnen worden geliked, gedeeld en mensen kunnen onder de berichten reageren. Zo kan er bijvoorbeeld informatie gegeven worden over de openingstijden, groepslessen, nieuwe apparaten en nog veel meer. Erg handig voor een sportschool dus! Onder de berichten worden vaak vragen gesteld. Deze vragen kunnen wij beantwoorden voor het bedrijf. Dit kan enorm veel tijd schelen voor de sportscholen!

Waarom Facebook?

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van Facebook Niet alleen de bedrijven hebben accounts op Facebook, maar Facebook is ook geschikt voor alle doelgroepen. Dit maakt Facebook zo aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld eventuele acties die er die week gelden plaatsen op Facebook! Plaats hier een video of foto van en vermeldt de nodige informatie. Dit is aantrekkelijk voor de (potentiële)klanten. Zij kunnen dit delen of aan vrienden laten zien dat zij willen komen voor die actie! Zo vergroot je de naamsbekendheid van het bedrijf en vergoot je ook je eigen klanten die de webshops bezoeken.

Wat kan Chatkracht bieden?

Nu is de vraag wat Chatkracht kan doen voor jou op de Facebookpagina. De chatspecialisten gaan het account van de webshops beheren voor de ultieme klanttevredenheid. Chatkracht kan de posts maken, binnenkomende vragen of opmerkingen van mensen onder de foto’s beantwoorden. Het kan allemaal!  Chatkracht kijkt graag met je naar de verschillende mogelijkheden om je bedrijfspagina op Facebook up-to-date te houden. Dit kan op verschillende manieren: Chatkracht kan adviseren, informeren of verlichten. Chatkracht helpt je graag om jouw bedrijf en online klantenservice een niveau hoger te tillen. Een groot voordeel is ook dat je veel meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Wij beheren het account, dus geen stress meer voor de sportscholen!