Je dartbord mooi opbergen met een dartboard cabinet

Als fanatiek darter heb jij natuurlijk een dartbord in je huis hangen, maar misschien is je huisgenoot, vriendin, vriend, man of vrouw daar niet zo dol op. Je kunt dan een mooi compromis sluiten door een dartboard cabinet aan te schaffen. Dan hangt het dartbord niet meer in het zicht, maar gewoon een kastje dat ook nog eens mooi staat in jullie interieur. Een dartboard cabinet kan namelijk een heel simpel design hebben met een neutrale kleur, van hout of juist in zwart bijvoorbeeld. Je ziet niets meer van het dartbord, maar je kunt toch nog steeds lekker darten in huis.

Meer functies

Een dartboard cabinet heeft wel meer functies dan je dartbord verstoppen. Je kunt bijvoorbeeld ook juist kiezen voor een dartboard cabinet met een logo of een leuke opdruk. En in de kasten kun je de score bijhouden. Althans, op de deurtjes die je openklapt als je gaat darten, aan de binnenkant daarvan. Bovendien beschermt het je muur. Als je je pijltjes misgooit, naast het bord, bijvoorbeeld, dan raken ze niet de muur maar je dartboard cabinet. Je beschermt je muur waarschijnlijk beter met een cabinet dan met een dartbord ring.

Allerlei soorten kastjes

In de webshop van Dartshopper vind je een ruim aanbod om je dartboard cabinet uit te kiezen. Er zijn dus strakke en simpele designs van hout of aluminium zonder opdruk, maar ook bijvoorbeeld kasten met een bepaald ontwerp. Zoals Jack Daniels of een dartboard cabinet van Michael van Gerwen. Je kunt ook hele sets vinden. Met zo’n set haal je niet alleen een dartbord kast in huis, maar ook nog een dartbord en pijltjes van hetzelfde merk of dezelfde serie.