Vind een goede veiligheidscoördinator via G4S Safety Solutions!

Het is belangrijk om een veiligheidscoördinator, ook wel tmb genoemd, in te zetten om de veiligheid te waarborgen op een bouwplaats. G4S biedt kwalitatieve tmb’s!

Risico’s op een bouwplaats

Ben jij bezig met een project of heb je een bedrijf waar bepaalde werkzaamheden plaatsvinden waarbij er veiligheidsrisico’s zijn?  Dan is het essentieel om een tmb in te zetten. Op een plaats waar een bouwproject plaatsvindt zijn deze risico’s zeker aanwezig. Daarom is het belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Daarbij kan je gebruik maken van een tmb van G4S Safety Solutions.

Waarom is een tmb belangrijk?

Vraag jij je af waarom een tmb zeer belangrijk is? Met name omdat die anticipeert op risico’s. Als een veiligheidscoördinator wordt ingezet tijdens de ontwerpfase van een project, dan kan er in kaart worden gebracht waar eventuele gevaren schuilen. Op die manier kan er preventief worden gehandeld en kunnen problemen worden voorkomen. En voorkomen is altijd beter dan genezen! Daarom is een veiligheidscoördinator belangrijk!

Taken van een tmb

De taken van een veiligheidscoördinator zijn onder andere: het ondersteunen van het bouwteam, het analyseren van ontwerpen en bouwplannen, het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan en het inspecteren van tijdelijke mobiele bouwplaatsen.

Een tmb van G4S is ervaren en gekwalificeerd

G4S Safety Solutions heeft veel ervaring op het gebied van veiligheidscoördinatie op bouwplaatsen. Op het gebied van veiligheidscoördinatie zijn we al sinds het jaar 2001 actief. Niet alleen voorafgaand aan bouwprojecten (de ontwerpfase), maar ook tijdens de bouw. Bovendien zijn we ervaren in het waarborgen van de veiligheid op kleinere maar ook zeer grote bouwprojecten. Daarnaast zijn we ook werkzaam voor infrastructuurwerken of de op- en afbouw van evenementen.

Alle veiligheidscoördinatoren hebben het diploma ‘Veiligheidscoördinator’. Bovendien zijn ze gekwalificeerd als preventieadviseur. G4S investeert in de medewerkers en zorgt ervoor dat alle tien de veiligheidscoördinatoren die aanwezig zijn scherp blijven en dat zij zich blijven ontwikkelen. Doordat G4S meerdere veiligheidscoördinatoren in dienst heeft, kan er doorgaans altijd een veiligheidscoördinator worden ingezet.