Vintage hoeden online kopen

Bekijk de vintage hoeden online bij Hatland. Op de site zie je de Wilsmith, een hoed waarmee je zo in een Indiana Jones film kan meespelen. Vintage hoeden online aanschaffen is makkelijk. Dit komt omdat de maatvoering bij hoeden zo eenvoudig werkt. Je meet met een centimeter de omvang van het hoofd, dat zal tussen de 54 en 63 centimeter zijn, en dan ga je naar de maattabel die aan de linkerzijde van de website staat. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je contact leggen met Hatland, en op die manier kan iedereen eenvoudig vintage hoeden online kopen.

Hatland heeft hoeden in verschillende stijlen

Als je de vintage hoeden online bekijkt, dan is het al een flinke collectie. Zeker als je de verscheidenheid aan leverbare kleuren ook in acht neemt. Maar toch houdt het bij Hatland niet op met vintage hoeden online, want zij hebben andere modellen. Op de website links bovenaan staat hoeden, en als je daar naartoe gaat zij je een gigantische lijst met wat er zoals leverbaar is. Als je een hoed zoekt voor naar het strand, die heeft Hatland, evenals een regenhoed. Een flaphoed is te koop, evenals panama hoeden. Misschien dat je bij de panama hoeden die stijlvolle hoed aantreft die vintage is?

Ook het juiste adres voor petten en mutsen

Ook bovenaan de site, net naast hoeden, staat petten en ook daar tref je zo’n gigantische lijst aan. De collectie is dus enorm, de juiste hoed of pet moet er tussen staan. Het heeft dan ook een overlap, sommige petten zijn net zo goed vintage dan de vintage hoeden online. Naast de petten en vintage hoeden online is er ook een collectie mutsen. Een muts online kopen is nog makkelijker met de maatvoering dan een pet of hoed. Alle items zijn van zeer goede kwaliteit en de afwerking is bijzonder netjes. Bekijk de mutsen, petten, en vintage hoeden online.